Lastentuotteiden myyntiä ja maahantuontia

Tervetuloa tilausjärjestelmäämme! Täältä tilaat Skiphop -, BabyLivia - ja ChooMee -tuotteet helposti jälleenmyyntiin.

Puuttuuko sinulta uudet tunnukset - ota yhteyttä mailitse: info@nelcol.fi

Yhteistyössä suosittujen brändien; Villervalla, SkipHop, BabyLivia ja ChooMee kanssa, Oy Nelcol Ab tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman lapsille ja heidän vanhemmilleen sekä laatua arvostaville jälleenmyyjilleen. Meillä on laaja jälleenmyyntiverkosto ympäri Suomen.

Oy Nelcol Ab:n liiketoiminta perustuu monipuolisten ja ainutlaatuisten lastentuotteiden ja -tarvikkeiden myyntiin, maahantuontiin sekä agentuuriin. Yrityksen juuret ovat vuodesta 2005 alkaen sijainneet idyllisen kauniissa Porvoossa, jossa sijaitsee yhdistetty head office, varasto ja konseptimyymälä. Olet aina tervetullut käymään ja jakamaan ajatuksia sekä ideoita tiimimme kanssa.

Jämy-nettikaupassamme voit tehdä tilauksia ja tutustua tuotteisiin, joita edustamme.

Uusi jälleemyyjä? Ota yhteyttä info@nelcol.fi ja pyydä omat tunnukset verkkokauppaan.

Terveisin, Nelcolin Tiimi!

Tilaa uutiskirjeemme, ja pysyt aina ajantasalla:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

TÄRKEÄ TUOTTEEN TURVALLISUUSTIEDOTE!

Skip Hop:lla tuotteiden laatu ja kuluttajien turvallisuus ovat etusijalla. Skip Hop havaitsi äskettäin mahdollisen turvallisuusongelman Leikkimatto Silver Lining Cloud –pilvi-sadepisara -lelussa.

Vaikka tuote täyttää kaikki laatu- ja turvallisuusvaatimukset, sadepisarat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran lapselle, jos ne irtoavat nauhasta ja lapsi laittaa ne suuhunsa.

Varmuuden vuoksi Skip Hop haluaa korjata Leikkimatto Silver Lining Cloud –pilvi-sadepisara –lelun. Ota pilvilelu sadepisaroilla heti pois lasten ulottuvilta ja poista sadepisarat leikkaamalla ne irti ja heittämällä roskakoriin.

Tämä turvallisuustiedote koskee ainoastaan pilvi-sadepisara -lelua, ei koko Leikkimatto Silver Lining Cloud:a.

Pahoittelemme vilpittömästi kuluttajille tästä mahdollisesti aiheutunutta haittaa ja arvostamme heidän ymmärrystään tässä asiassa.

Kuva 1
Lisätty ostoskoriin